Η μεγαλύτερη αστυνομική επιχείρηση για το ντέρμπι κι όμως νόμισμα πέτυχε τον Ελάνγκα! (vid)

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ η Αστυνομία διέθεσε 900 άτομα για να κυλήσουν όλα ομαλά στο ντέρμπι της Λιντς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι όμως δεν έλειψε το «παρατράγουδο» με την ρίψη του νομίσματος που χτύπησε τον Άντονι Ελάνγκα στον αγωνιστικό χώρο.  



Η μεγαλύτερη αστυνομική επιχείρηση για το ντέρμπι κι όμως νόμισμα πέτυχε τον Ελάνγκα! (vid)

Ποτέ ξανά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ δεν είχε διατεθεί τόσο μεγάλος αριθμός αστυνομικών για ένα παιχνίδι του κορυφαίου πρωταθλήματος κι όμως συνέβη στο ματς της Λιντς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έλαντ Ρόουντ», το απόγευμα της Κυριακής.

Περί τους 900 αστυνομικούς κλήθηκαν να διασφαλίσουν πως όλα θα κυλούσαν ομαλά, ωστόσο, το «παρατράγουδο» συνέβη και είχε στόχο τον Άντονι Ελάνγκα.

Ο νεαρός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε νόμισμα από την εξέδρα και χτύπησε στο κεφάλι, ωστόσο, λίγο αργότερα ήταν εκείνος που σκόραρε για το τελικό 4-2 των «κόκκινων διαβόλων» μπροστά στο κοινό των «παγωνιών».

Μάλιστα, αντίπαλα «στρατόπεδα» οπαδών προσπάθησαν να συγκρουστούν και στο κέντρο του Λιντς, όταν έγιναν αντιληπτοί οι φιλοξενούμενοι φίλοι της Γιουνάιτεντ που κατευθύνονταν προς το γήπεδο...

 

Κώστας Ζάλιαρης