Το τρομερό σπριντ του Σαλάχ στο 88' απέναντι στην Ίντερ για να μαρκάρει στην άμυνα! (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με αστείρευτες δυνάμεις έτρεξε πίσω στην άμυνα για να καλύψει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ που είχε προωθηθεί, με το ρολόι του γηπέδου να δείχνει το 88ο λεπτό και το σκορ στο 2-0 υπέρ της Λίβερπουλ.



Το τρομερό σπριντ του Σαλάχ στο 88' απέναντι στην Ίντερ για να μαρκάρει στην άμυνα! (vid)

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του Μοχάμεντ Σαλάχ αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του στην επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ. Στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ίντερ, ο «Φαραώ» απέδειξε πως δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα ρεκόρ και το σκοράρισμα, αλλά συνολικά για το καλό της Λίβερπουλ.

Με το σκορ στο 2-0 και το χρονόμετρο να δείχνει το 88ο λεπτό, ο Αιγύπτιος σπρίνταρε με όλες του τις δυνάμεις για να καλύψει το κενό που είχε αφήσει από τα δεξιά ο Άρνολντ, την ώρα που ο Γκαλιαρντίνι έβγαινε στην αντεπίθεση ολομόναχος. Η πίεσή του ήταν άκρως αποτελεσματική, καθώς ανάγκασε τον μέσο της Ίντερ να σεντράρει πάνω στον Άλισον, με αποτέλεσμα οι «ρεντς» να μην απειληθούν.

Αυτή η κίνησή του αποδεικνύει πως δεν είναι μόνο ένας πρωτοκλασάτος επιθετικός που θέλει απλά να σκοράρει και να κατακτάει ρεκόρ, αλλά ένας άνθρωπος που πονάει τη φανέλα και δίνει πάντα το 100% για να κερδίσει η ομάδα του.

 

Στράτος Μαρίνος