«Ψήνει» την επιστροφή του Μίλνερ στην Άστον Βίλα ο Τζέραρντ, αν δεν ανανεώσει με την Λίβερπουλ!

Πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστό πως ο Τζέιμς Μίλνερ έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με την Λίβερπουλ, την οποία πιθανότατα θα αποδεχθεί, μιας και «λατρεύει» να δουλεύει με τον Γιούργκεν Κλοπ. Αν όμως κάτι αλλάξει, η Άστον Βίλα θα επιχειρήσει να πετύχει την επιστροφή του. Και συγκεκριμένα, ο Στίβεν Τζέραρντ!



«Ψήνει» την επιστροφή του Μίλνερ στην Άστον Βίλα ο Τζέραρντ, αν δεν ανανεώσει με την Λίβερπουλ!

Μία Λίβερπουλ από τα… παλιά, επιχειρεί να φτιάξει στο «Βίλα Παρκ» ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που διαδραματίζονται ως προς την ανανέωση του συμβολαίου του Τζέιμς Μίλνερ με τους «κόκκινους».

Ο Άγγλος έχε στα χέρια του πρόταση ανανέωσης, ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει στο «Άνφιλντ» αλλά αν εν τέλει αλλάξει την απόφασή του, η Άστον Βίλα δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτησή του!

Πρόκειται άλλωστε για ένα περιβάλλον που ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει και τον γνωρίζουν, μιας και κατέγραψε 126 συμμετοχές με την φανέλα της, ενώ και η Βίλα είναι μία από τις πέντε ομάδες του «Νησιού» που ο Μίλνερ σκόραρε και δεν… έχασε ποτέ!

Μένει λοιπόν να δούμε αν Μίλνερ και Τζέραρντ θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο, μιας και έχουν βρεθεί στο γήπεδο μόλις για 24 φορές, για χάρη της Εθνικής Αγγλίας! Όλα θα κριθούν από το αν ο 36άχρονος πολυθεσίτης θα αποδεχθεί την ανανέωση ή αν θα αφήσει να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του το καλοκαίρι…

Δημήτρης Μανάκος