Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρόκληση για το τέλος της ανομβρίας απέναντι στην ομάδα που του λείπει το γκολ!

Μία από τις χειρότερες περιόδους της καριέρας του αναφορικά με το σκοράρισμα διανύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν έχει βρει δίχτυα σε έξι συνεχόμενες αναμετρήσεις, για πρώτη φορά μετά το 2009. Επόμενος αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Μπράιτον, που αποτελεί μόλις μία από τις έξι ομάδες, πλην των «κόκκινων διαβόλων», που δεν έχουν «πληγωθεί» από τον Πορτογάλο.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρόκληση για το τέλος της ανομβρίας απέναντι στην ομάδα που του λείπει το γκολ!

Από την μετριότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει επηρεαστεί σε τεράστιο βαθμό ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν έχει βρει δίχτυα σε έξι συνεχόμενες αναμετρήσεις για πρώτη φορά στην καριέρα του την τελευταία δεκαετία.

Συνολικά μάλιστα, το πράγμα γίνεται ακόμη χειρότερο, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ρονάλντο βιώνει μία τέτοια κατάσταση μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του, με την προηγούμενη ανάλογη φάση, να χρονολογείται το 2009, πριν από την αποχώρησή του από τους «κόκκινους διαβόλους».

Μένει να δούμε αν το αρνητικό αυτό σερί θα σταματήσει απέναντι στην Μπράιτον. Μία δηλαδή από τις 19 ομάδες που αγωνίζονται στην Premier League, πλην της Γιουνάιτεντ, που δεν έχουν «πληγωθεί» ποτέ από τον Πορτογάλο!

Ποιες είναι οι υπόλοιπες; Η Λέστερ, η Κρίσταλ Πάλας, η Μπρέντφορντ, η Γουλβς και η Λιντς, με την ειδοποιό διαφορά πως όλες τις υπόλοιπες ο Ρονάλντο τις έχει αντιμετωπίσει. Θα κάνει λοιπόν το 1/1 απέναντι στην ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ ή το 6/19 θα συνεχιστεί και ο Πορτογάλος δεν θα βρει δίχτυα για 7ο σερί ματς, αναδεικνύοντας την… φανέλα του;

Δείτε τα γκολ του Ρονάλντο απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες της Premier League:

Μάντσεστερ Σίτι: 5

Τσέλσι: 1

Λίβερπουλ: 3

Άρσεναλ: 8

Τότεναμ: 11

Έβερτον: 5

Γουέστ Χαμ: 6

Σαουθάμπτον: 2

Νόριτς: 1

Γουότφορντ: 2

Νιούκαστλ: 8

Μπέρνλι: 1

Άστον Βίλα: 9

Δημήτρης Μανάκος