Ζοσέ Σα: Δεν λογαριάζει από έδρες και κατεβάζει ρολά! (vid)

Ο Ζοσέ Σα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γουλβς σε όποιο γήπεδο και αν βρεθεί, έχει διατηρήσει τα «γάντια» του βασικού και έχει κάνει ήδη τους φίλους της ομάδας να ξεχάσουν τον Ρουί Πατρίσιο.



Ζοσέ Σα: Δεν λογαριάζει από έδρες και κατεβάζει ρολά! (vid)

Τι άλλο να κάνει πια ο Ζοσέ Σα; Για ακόμη ένα παιχνίδι μακριά από το Μολινό κράτησε την εστία του ανέπαφη, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές επεμβάσεις σε τετ-α-τετ με τον Κέιν αλλά και στην κεφαλιά του Ντάβινσον Σάντσες στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μάλιστα, αυτό ήταν το 6ο clean sheet του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού μακριά από το Γουλβερχάμπτον, επίδοση που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, με τα δύο τελευταία να έρχονται κόντρα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό τους «λύκους» να αναρριχηθούν μέχρι και την 7η θέση της βαθμολογία, μόλις στο -4 από την 4η Γουέστ Χαμ που έχει δύο παιχνίδια περισσότερα.

Με αυτόν κάτω από τα γκολπόστ, η Γουλβς έχει δεχτεί μόλις 8 τέρματα σε 12 μακριά από την έδρα της και σίγουρα οι φίλοι της ομάδας δεν έχουν σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο μέσα στη σεζόν την πώληση του Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα.

 
 
 

 


Στράτος Μαρίνος