Ο Χιμένες ξέρει να «αφαιρεί» την πίεση από την ομάδα του! (vid)

Ο Ραούλ Χιμένες «χτύπησε» και πάλι στην αναμέτρηση της Γουλβς απέναντι στην Τότεναμ, ανοίγοντας το σκορ με ένα δυνατό βολέ και για ακόμη μία φορά κατάφερε να πάρει την πίεση από τους συμπαίκτες του.



Ο Χιμένες ξέρει να «αφαιρεί» την πίεση από την ομάδα του! (vid)

Η Γουλβς είναι άκρως εντυπωσιακή στη φετινή σεζόν, όχι τόσο για τον τρόπο παιχνιδιού της αλλά για την νοοτροπία και το πάθος που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές της, δείγμα και της εξαιρετικής δουλειάς που έχει κάνει ο Μπρούνο Λάζε από την στιγμή που κάθισε στον πάγκο της ομάδας.

Αυτή την αγωνιστική, κατάφερε να «τελειώσει» ένα παιχνίδι απέναντι στην Τότεναμ στο Λονδίνο, μέσα σε 18 λεπτά, πετυχαίνοντας δύο γκολ εκμεταλλευόμενη την αμυντική αστάθεια των «σπιρουνιών» καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Για ακόμη μία φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι, αυτός που άνοιξε το σκορ για τους «λύκους» ήταν ο Ραούλ Χιμένες. Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό, ο Μεξικανός βρέθηκε στην περιοχή αμαρκάριστος και εκτέλεσε με δύναμη, χωρίς να αφήσει περιθώρια στον Ούγκο Γιορίς.

Μάλιστα, ο Χιμένες ξέρει πολύ καλά να διώχνει την πίεση από τις πλάτες των συμπαικτών του όταν εκείνοι αγωνίζονται μακριά από το Μολινό και αυτό γιατί τα τελευταία 6 εκτός έδρας γκολ του Μεξικανού «πιστολέρο», ήταν τα πρώτα στις αναμετρήσεις της Γουλβς στο πρωτάθλημα.

Μόνο σε ένα από αυτά τα 6 παιχνίδια, οι «λύκοι» δεν κατάφεραν να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς τις νίκης, δείγμα της σημαντικής βοήθειας που προσφέρει ο 30χρονος επιθετικός στην ομάδα του.

 
 
 

 


Στράτος Μαρίνος