Η Γουέστ Χαμ έμαθε να επιβιώνει όταν τα παιχνίδια στραβώνουν!

Ο Ντέιβιντ Μόγιες μόνο υπερήφανος μπορεί να είναι για το ανταγωνιστικό σύνολο που έχει φτιάξει στην Γουέστ Χαμ και για μια άκρως τιμητική πρωτιά που απολαμβάνει η ομάδα του αναφορικά με τα παιχνίδια που δείχνουν να στραβώνουν εντελώς...  



Η Γουέστ Χαμ έμαθε να επιβιώνει όταν τα παιχνίδια στραβώνουν!

Τα «σφυριά» αν και προηγήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο «King Power Stadium» με το 8ο γκολ του Μπόουεν μέσα στη σεζόν και το 5ο του τέρμα από την έναρξη του 2022, δέχθηκαν προσωρινή ισοφάριση από την Λέστερ και τελικά κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό με το 2-2 που διαμόρφωσε ο Ντόουσον στις καθυστερήσεις.

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα ούσα στην 4άδα της βαθμολογίας και μάλιστα στο +1 από την... ταλαίπωρη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ωστόσο έχει ένα ματς λιγότερο από το λονδρέζικο κλαμπ.

Η επαναφορά των «σφυριών» και η κατάκτηση του βαθμού στο παιχνίδι με τη Λέστερ έβαλε ακόμα ένα λιθαράκι στην επίδοση που θέλει την ομάδα του Μόγιες να είναι εκείνη με τους περισσότερους βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ για φέτος, σε ματς που ο αντίπαλος προηγείται!

Έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς η Γουέστ Χαμ από losing positions, έναντι των 11 της Μπράιτον που επίσης είναι αρκετά αντιδραστική, με τις Έβερτον και Τότεναμ ν' ακολουθούν έχοντας ίδιους βαθμούς (11).

Κώστας Ζάλιαρης