Κανένας παίκτης από τις δύο τελευταίες ενδεκάδες της Γουότφορντ δεν έχει σκοράρει απέναντι στην Μπράιτον σε ολόκληρη την καριέρα του!

Μία τεράστιας σημασίας νίκη που επιβεβαιώνει τον λόγο που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, πανηγύρισε η Μπράιτον απέναντι στην Γουότφορντ, με τους «γλάρους» να επικρατούν με 2-0 και να μην δέχονται γκολ από τους «hornets» για ακόμη μία φορά στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ».



Κανένας παίκτης από τις δύο τελευταίες ενδεκάδες της Γουότφορντ δεν έχει σκοράρει απέναντι στην Μπράιτον σε ολόκληρη την καριέρα του!

Μάλλον της πηγαίνει της Μπράιτον η εξόρμηση στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ», αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για την 4η της εκτός έδρας νίκη σε επίπεδο Premier League, μετρώντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο Νιλ Μοπέ σκόραρε με ένα εκπληκτικό γκολ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, ο Γουέμπστερ, όπως και με την Τσέλσι, εκμεταλλεύτηκε την στατική φάση και η άψογη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Γκρέιαμ Πότερ είχε ως συνέπεια το 2-0 και την συμπλήρωση 270 αγωνιστικών λεπτών δίχως γκολ για τον Ρόι Χότζον.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως κανένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει ο Ρόι Χότζον στα δύο τελευταία ματς της ομάδας του (Γουέστ Χαμ και Μπράιτον, ίδια ενδεκάδα), δεν έχει βρει δίχτυα σε ολόκληρη την καριέρα του κόντρα στους «γλάρους».

Αναφερόμαστε βεβαίως σε επίπεδο πρωταθλήματος, με μοναδική εξαίρεση να είναι ο Τζόσουα Κινγκ, ο οποίος το 2017 είχε αποκλείσει την Μπράιτον από το Λιγκ Καπ, με δικό του γκολ στον έξτρα χρόνο της παράτασης.

Όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν νικήσει ποτέ τον εκάστοτε γκολκίπερ της ομάδας του Γκρέιαμ Πότερ ανεξαρτήτου ομάδος ή διοργάνωσης!

Ας δούμε αναλυτικά τους 11 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν βασικοί για την Γουότφορντ και στις δύο αναμετρήσεις:

Δημήτρης Μανάκος