Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ! (vids)

Η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι! Μετά την ισοπαλία με την ουραγό Μπέρνλι, ήρθε ακόμα μια, με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο σκορ (1-1) απέναντι στην Σαουθάμπτον στο «Ολντ Τράφορντ». Στην επιφάνεια το πρόβλημα που έχει εντοπίσει ο Ράνγκνικ στο σκοράρισμα παρά τη δημιουργία πολλών ευκαιριών, πολύ σημαντικός βαθμός για τους «άγιους» μετά το «διπλό» επί της Τότεναμ. 



Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ! (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έζησε ξανά τη βραδιά που είχε και μεσοβδόμαδα κόντρα στην Μπέρνλι και έμεινε δίχως νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς σε όλες τις διοργανώσεις και για δεύτερο στο πρωτάθλημα.

Και επιπλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε για 6ο παιχνίδι δίχως να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αν και το έκανε δίχως όμως να μετρήσει, αφού υπήρχε οφσάιντ... 

Ο Ράγκνικ έδωσε φανέλα βασικού στον Κριστιάνο Ρονάλντο σε αυτό το παιχνίδι, όμως τη διαφορά την έκαναν οι Σάντσο και Μπρούνο Φερνάντες. Ίσως από κοντά να ήταν και ο Μάρκους Ράσφορντ, με τον Ντε Χέα να πιστώνεται το δικό του μερίδιο για τις ευκαιρίες της Σαουθάμπτον τις οποίες φρόντισε να σταματήσει.

Στο 7ο λεπτό ο CR7 περνώντας και τον Φόρστερ είδε τον Περό να του αρνείται το γκολ με τάκλιν σχεδόν πάνω στη γραμμή, ενώ στο 9ο λεπτό έγινε... χαμός! Αρχικά ο Τσε Άνταμς προ κενής εστίας απέτυχε να κάνει κεφαλιά και βρήκε τη μπάλα με τον ώμο στέλνοντάς την προς τα πίσω, για να φύγει στην αντεπίθεση ο Σάντσο και νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Φόρστερ.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να βρει το γκολ για το προβάδισμα στο 21' όταν ο Μπρούνο Φερνάντες πέταξε εξαιρετική μπαλιά προς τον Ράσφορντ από δεξιά και ο Άγγλος απλά έκανε την ασίστ προς τον Σάντσο για το εύκολο πλασέ και το 1-0. Αυτό το γκολ, όμως, σαν να... κατέβασε τον διακόπτη για τους «κόκκινους διαβόλους» που είδαν την Σαουθάμπτον να παίρνει τη μπάλα, να φτάνει στην περιοχή, να έχει ευκαιρίες, δίχως όμως να τις εκμεταλλευτεί.

Κι όμως, με την πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Χάζενχουτλ βρήκε γκολ και έκανε τους «κόκκινους διαβόλους» να αγχωθούν και να τρέχουν ξανά! Ο Ελιονούσι πέρασε την κάθετη για τον Τσε Άνταμς κι αυτός με δεξί πλασέ σκόραρε πανέμορφα για το 1-1! Η Σαουθάμπτον πήρε φόρα, το ματς απέκτησε ικανοποιητικότατο τέμπο και ο Φόρστερ φρόντιζε να σταματήσει πλέον ό,τι πήγαινε προς την εστία του. Και τον Κριστιάνο και τον Μαγκουάιρ και τον Νταλότ που έχασαν ευκαιρίες. Ο Αρμάντο Μπρόγια γινόταν τρομερά απειλητικός για την εστία του Ντε Χέα και έδειχνε τις δυνατότητές του γι' ακόμα ένα ματς, γλυκαίνοντας ακόμα περισσότερο την Τσέλσι στην οποία ανήκει.

Στο 72' ο Κριστιάνο σκόραρε σε φάση που... όλη η Γιουνάιτεντ ήταν σε θέση οφσάιντ από εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο. Η ομάδα του Ράνγκνικ είχε ενέργεια, έδειξε διάθεση, πίεσε για να πάρει όλους τους βαθμούς, όμως απέτυχε να το κάνει, με τον Φόρστερ στο 90' + 3' να κάνει απίστευτη επέμβαση σε κεφαλιά του Μαγκουάιρ και να κρατάει το 1-1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ (75' Ελάνγκα), Ράσφορντ (82' Λίνγκαρντ), Φερνάντες, Σάντσο, Κριστιάνο

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Γουόκερ – Πίτερς, Μπέντναρεκ (46' Στέφενς), Σαλισού, Περό, Σ.Άρμστρονγκ, Γουόρντ – Πρόους, Ρομέου (90' + 4' Ντιαλό), Ελιονούσι (71' Λιβραμέντο), Μπρόγια, Άνταμς

Κώστας Ζάλιαρης