Σε επιφυλακή για τον Τίλεμανς που απέρριψε το νέο συμβόλαιο στην Λέστερ

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η πώληση του Γιούρι Τίλεμανς από την Λέστερ το προσεχές καλοκαίρι, με τον Βέλγο χαφ να έχει απορρίψει την πρόταση που του έγινε για νέο συμβόλαιο στο κλαμπ. Οι Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ είναι σε επιφυλακή για τον παίκτη ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.  



Σε επιφυλακή για τον Τίλεμανς που απέρριψε το νέο συμβόλαιο στην Λέστερ

Από τη στιγμή που ο Τίλεμανς δεν θέλει να παραμείνει στο «King Power Stadium» και το κατέστησε ξεκάθαρο με την άρνηση να υπογράψει νέο συμβόλαιο, οι «αλεπούδες» θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να πετύχουν το καλύτερο deal στην διαφαινόμενη πώλησή του μέσα στο καλοκαίρι.

Άλλωστε, η συνεργασία του συλλόγου με τον παίκτη ολοκληρώνεται το 2023 κι έτσι θα πρέπει η ομάδα να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία με δεδομένο πως το όνομά του θα «παίξει» πολύ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενες για την περίπτωσή του, με τον Τίλεμανς να έχει μετακομίσει στη Λέστερ από την Μονακό πριν από 2,5 χρόνια έναντι 40 εκατομμυρίων λιρών και να έχει 23 γκολ και 22 ασίστ σε 135 συμμετοχές.

Κώστας Ζάλιαρης