Ο δανεικός Μπρόγια ξεπερνά τον Λουκάκου των 110 εκατομμυρίων

Ο Αρμάντο Μπρόγια αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει να ξεπερνά ακόμα και τον Ρομέλου Λουκάκου στο σκοράρισμα στα παιχνίδια πρωταθλήματος! Ναι μεν βρήκε δίχτυα και ο Βέλγος το βράδυ της Τετάρτης, αλλά... σε άλλη ήπειρο. 



Ο δανεικός Μπρόγια ξεπερνά τον Λουκάκου των 110 εκατομμυρίων

Ο Μπρόγια είναι δανεικός από την Τσέλσι στην Σαουθάμπτον, σκόραρε και απέναντι στην Τότεναμ στην τεράστια νίκη των «αγίων» με το τελικό 3-2 και έφτασε στα 6 τέρματα για φέτος στο κορυφαίο πρωτάθλημα!

Ο Ρομέλου Λουκάκου την ίδια στιγμή, περισσότερα προβλήματα έχει προκαλέσει παρά έχει υπογράψει την φετινή πορεία των «μπλε» με τα γκολ του. Σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει μόλις 5 τέρματα, αν και το βράδυ της Τετάρτης βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα και έστειλε το σύνολο του Τούχελ στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Ο Αρμάντο Μπρόγια ονειρεύεται τη στιγμή που θα επιστρέψει στην Τσέλσι για να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη ομάδα και μέχρι στιγμής έχει κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου στον οποίο ανήκει, να τον κοιτάζουν πολύ προσεκτικά...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BT Sport (@btsport)

 

Κώστας Ζάλιαρης