Αντάμα Τραορέ: Χρειάστηκε να αλλάξει… χώρα για να κάνει την πρώτη του ασίστ στην σεζόν! (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως ξεκινά η θητεία του Αντάμα Τραορέ στην Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό να καταγράφει την πρώτη του ασίστ στην τρέχουσα σεζόν στο ντεμπούτο του, ενώ στην εξάμηνη παρουσία του στην Premier League έμεινε στο «μηδέν»!



Αντάμα Τραορέ: Χρειάστηκε να αλλάξει… χώρα για να κάνει την πρώτη του ασίστ στην σεζόν! (vid)

Ένας εντυπωσιακός Αντάμα Τραορέ έκανε την εμφάνισή του στο ντεμπούτο του στην Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ισπανό να ξεκινά στην βασική ενδεκάδα και να αναδεικνύει άμεσα τον λόγο που αποτελούσε διακαή πόθο του Τσάβι.

Ο Τραορέ είχε συμμετοχή και στο εκπληκτικό, πρώτο γκολ της ομάδας του, αλλά στην ανατροπή του σκορ στο ημίχρονο, διαδραμάτισε κομβικό ρόλο, μιας και ήταν αυτός που έκανε την ασίστ στον Γκάβι!

Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη τελική πάσα του πρώην ποδοσφαιριστή της Γουλβς φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, μιας και στην Premier League σε 20 αναμετρήσεις είχε 20 γκολ και… «μηδέν» ασίστ!

Ωστόσο, μάλλον χρειαζόταν να αλλάξει… χώρα για να γίνει πιο ουσιαστικός. Η αρχή έγινε, η 1η ασίστ του Αντάμα Τραορέ φέτος είναι γεγονός, ενώ αποτελεί και την πρώτη του στο πρωτάθλημα Ισπανίας σε ολόκληρη την καριέρα του, καθώς στο πρώτο πέρασμά του, δεν είχε προλάβει στα επτά λεπτά που έλαβε χρόνο συμμετοχής να κάνει αισθητή την παρουσία του!

 

Δημήτρης Μανάκος