Ρόι Χότζον: Δεν κερδίζει σε πρεμιέρα στην Αγγλία από το… 1997!

Μπορεί η Γουότφορντ να κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Τερφ Μουρ, διατηρώντας μάλιστα και ανέπαφη την εστία της στο ντεμπούτο του Ρόι Χότζον, όμως μία αρνητική παράδοση στις… πρεμιέρες του 74άχρονου προπονητή, έκανε και πάλι την εμφάνισή της!



Ρόι Χότζον: Δεν κερδίζει σε πρεμιέρα στην Αγγλία από το… 1997!

Μπορεί ο Ρόι Χότζον να αποτελεί μόλις έναν από τους πέντε προπονητές επί αγγλικού εδάφους που έχουν προπονήσει τουλάχιστον πέντε αγγλικές ομάδες της Premier League, όμως το σερί που τον θέλει να μην κερδίζει στο ντεμπούτο του στο «Νησί», στον 21ο αιώνα, συνεχίστηκε και με την Γουότφορντ!

Συγκεκριμένα, η τελευταία επικράτηση του 74άχρονου πλέον Άγγλου προπονητή στην πρώτη του εμφάνιση σε επίπεδο πρωταθλήματος χρονολογείται τον Αύγουστο του 1997 απέναντι στην Ντέρμπι, όντας στον πάγκο της Μπλάκμπερν. Εν τέλει, μετά και το ντεμπούτο του με την Γουότφορντ, η παράδοση… συνεχίζεται.

Η Γουότφορντ διατήρησε το «μηδέν» αλλά και πάλι δεν κατάφερε να επικρατήσει, με άμεση συνέπεια η Μπέρνλι να μείνει με τον ένα βαθμό, ούσα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά με δύο ματς λιγότερα από την αντίπαλό της.

Παράλληλα, η παράδοση του Χότζον συνεχίζεται και μένει να δούμε αν σε μία ενδεχόμενη, 7η συνεργασία του με αγγλική ομάδα στο «Νησί» θα σπάσει μία παράδοση… χιλιετίας.

Αναλυτικά οι πρεμιέρες του Ρόι Χότζον στην Premier League από το 1997 και έπειτα:

Μπλάκμπερν – Ντέρμπι 1-0

Μπέρμιγχαμ – Φούλαμ 1-1

Λίβερπουλ – Άρσεναλ 1-1

Γουέστ Μπρομ – Γουέστ Χαμ 3-3

Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον 0-1

Μπέρνλι – Γουότφορντ 0-0

Δημήτρης Μανάκος