Η Τότεναμ καλωσόρισε τον Κέιν από τα παλιά! (vids)

 Τα «σπιρούνια» δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στην Μπράιτον, πήραν τη νίκη-πρόκριση και για καλή τους τύχη είδαν τον Χάρι Κέιν να εμφανίζει ένα παλιό γνώριμο πρόσωπο, αυτό του πρώτου σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ.



Η Τότεναμ καλωσόρισε τον Κέιν από τα παλιά! (vids)

Ίσως στο καλύτερο πρώτο της ημίχρονο, η Τότεναμ πέτυχε δύο τέρματα απέναντι στη Μπράιτον και εν τέλει επικράτησε με 3-1, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του FA Cup, εκεί που δυσκολεύτηκαν να βρεθούν οι συμπολίτισσές της, Τσέλσι και Γουέστ Χαμ.

Ωστόσο, το πιο θετικό από όλα στην χθεσινή αναμέτρηση για τα «σπιρούνια» ήταν η εμφάνιση του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός διατηρεί ακόμη και τώρα τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, κατεβαίνοντας χαμηλά για να μοιράσει εκείνος τη μπάλα, ωστόσο ξαναβρήκε την αγάπη του για τα αντίπαλα δίχτυα, σκοράροντας δις απέναντι στους «γλάρους».

Το πρώτο του τέρμα γύρισε τους φίλους της Τότεναμ λίγο πίσω, στην περσινή σεζόν, εκείνη που ο Κέιν αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, παρά το γεγονός πως η Τότεναμ τερμάτισε με τα χίλια ζόρια στις θέσεις της Ευρώπης. Ένα υποδειγματικό πλασέ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, μία ζωγραφιά.

Ακόμη και το δεύτερο γκολ του 28χρονου επιθετικού, παρότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο εντυπωσιακό όσο το πρώτο, θύμισε στους φίλους των «σπιρουνιών» πως ο Κέιν πέρα από τον ρόλο που έχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα, μπορεί ακόμη να αγωνιστεί ως ένας τίμιος Βρετανός poacher.

Και η αλήθεια είναι πως ο Αντόνιο Κόντε είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους επιθετικούς του.

 

 


Στράτος Μαρίνος