Λίβερπουλ: Αήττητη και με βροχή από γκολ απέναντι στην Κάρντιφ!

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κάρντιφ για τον 4ο γύρο του FA Cup και θέλει να συνεχίσει την παράδοση που την θέλει αήττητη και με ένα τρομερό σερί πολλών τερμάτων απέναντι στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ.



Λίβερπουλ: Αήττητη και με βροχή από γκολ απέναντι στην Κάρντιφ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε, οι Τσέλσι και Γουέστ Χαμ δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους ενώ η Τότεναμ αγχώθηκε για λίγα λεπτά απέναντι στη Μπράιτον.

Κανένα από αυτά δεν θέλει να της συμβεί η Λίβερπουλ, που ψάχνει μία άνετη πρόκριση κόντρα στην Κάρντιφ για να συνεχίσει την πορεία της στον έναν από τους δύο εγχώριους τίτλους που ρεαλιστικά μπορεί να κατακτήσει, το FA Cup.

Οι «ρεντς» διατηρούν μία εκπληκτική παράδοση απέναντι στους «μπλε» μετρώντας 6 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις. Όμως , το πιο εντυπωσιακό είναι το σκοράρισμα της ομάδας του Μέρσισαϊντ απέναντι στην Κάρντιφ.

Στα τελευταία 3 παιχνίδια, μετράει 12 γκολ υπέρ και μόλις 4 κατά, με το συναρπαστικότερο παιχνίδι να έρχεται το 2014, όταν η Λίβερπουλ επικράτησε στην έδρα της αντιπάλου της με 6-3 και τον Μάρτιν Σκρτέλ να σκοράρει δις και να μοιράζει και μία ασίστ.

Ναι, καλά διαβάσατε, ο κεντρικός αμυντικός, Μάρτιν Σκρτέλ!

 

Στράτος Μαρίνος