Τα κατάφερε έστω και στην παράταση η Σαουθάμπτον, απέναντι στην «μαχητική» Κόβεντρι! (vid)

Ζορίστηκε πολύ, χρειάστηκε το μισάωρο της παράτασης αλλά εν τέλει πανηγύρισε η Σαουθάμπτον, η οποία πήρε την πρόκριση απέναντι στην Κόβεντρι με 2-1, έχοντας ως «χρυσό» της σκόρερ τον Γουόκερ Πίτερς!



Τα κατάφερε έστω και στην παράταση η Σαουθάμπτον, απέναντι στην «μαχητική» Κόβεντρι! (vid)

Μπορεί το εγχείρημα τη πρόκρισης απέναντι στην Κόβεντρι για την Σαουθάμπτον να έμοιαζε απλό, όμως αποδείχθηκε ακριβώς το αντίθετο, με τους «αγίους» να αποτελούν την 3η  ομάδα της Premier League που χρειάστηκε και το μισάωρο της παράτασης για να πάρει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του FA Cup.

Αντίθετα λοιπόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποκλείστηκε από την Μίντλεσμπρο, η Σαουθάμπτον ακολούθησε το παράδειγμα της Τσέλσι και επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκιόκερες στο 22’, αλλά ο Άρμστρονγκ μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 63ο λεπτό, μετουσιώνοντας σε γκολ την 3η εντός εστία τελική προσπάθεια της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής!

 

Η πίεση εντάθηκε αλλά το προβάδισμα δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο έξτρα μισάωρο. Εκεί η Κόβεντρι φάνηκε πως… ξεμένει από δυνάμεις και ο Γουόκερ Πίτερς αξιοποίησε στον απόλυτο βαθμό την ασίστ του Μπρόγια στο 112’, «γράφοντας» το 2-1.

Αυτό παρέμεινε μέχρι τέλους και η Σαουθάμπτον συνεχίζει στον θεσμό και πέραν του 4ου γύρου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Δημήτρης Μανάκος