Αποκλείστηκε και από την εθνική Αγγλίας ο Γκρίνγουντ!

Ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με τα τρία λιοντάρια για να αγωνιστεί με τη χώρα του μετά τις κατηγορίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, βιασμό και απειλές για φόνο.



Αποκλείστηκε και από την εθνική Αγγλίας ο Γκρίνγουντ!

Η κατρακύλα συνεχίζεται για τον Μέισον Γκρίνγουντ μετά τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της συντρόφου του που την δείχνουν με αίματα στο πρόσωπο και μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη βάλει στο περιθώριο τον 20χρονο επιθετικό, αποβάλλοντας τον από την ομάδα και εξαφανίζοντας κάθε στοιχείο που έχει σχέση με εκείνον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία, ο νεαρός ποδοσφαιριστής φαίνεται να βρίσκεται και εκτός εθνικής Αγγλίας, με την απόφαση να λαμβάνεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια, o Γκρίνγουντ και ο Φόντεν είχαν προσκαλέσει δύο κοπέλες στο ξενοδοχείο των «τριών λιονταριών» στην Ισλανδία, με τον Σάουθγκεϊτ να τους αποβάλει από την ομάδα.

Ο μέσος της Σίτι κατάφερε να βρει και πάλι τη θέση του πίσω στην εθνική, σε αντίθεση με τον Γκρίνγουντ που δύσκολα εκπροσωπήσει ξανά την ομάδα του στο μέλλον.

Στράτος Μαρίνος