Κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Μπράιτον ο Κουλουσέφσκι!

Αντίστροφα φαίνεται πως μετράει για το ντεμπούτο του με την Τότεναμ ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για το ματς Κυπέλλου της νέας του ομάδας με την Μπράιτον!



Κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Μπράιτον ο Κουλουσέφσκι!

Προ των πυλών φαίνεται πως βρίσκεται το ντεμπούτο του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι με την Τότεναμ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ήδη κάνει τις πρώτες του προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς του Κυπέλλου απέναντι στην Μπράιτον, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Κουλουσέφσκι βρισκόταν ούτως ή άλλως σε αγωνιστικό ρυθμό, με άμεση συνέπεια να μην δυσκολευτεί να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας του, αλλά όπως φαίνεται θα πέσει κατευθείαν στα… βαθιά.

Οι «γλάροι» του Γκρέιαμ Πότερ βρίσκονται σε εξαιρετικοί κατάσταση, επικράτησαν της Τότεναμ στην τελευταία συνάντησή τους, ενώ οι Λονδρέζοι μετρούν συνολικά τέσσερις νίκες στα επτά τελευταία ματς που τους αντιμετώπισαν, ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Μένει να δούμε αν ο Αντόνιο Κόντε θα εμπιστευθεί τον Κουλουσέφσκι στην πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί ή αν θα προτιμήσει να τον χρησιμοποιήσει με την επανέναρξη της Premier League κόντρα στην Σαουθάμπτον!

Δημήτρης Μανάκος