Το «You’ll never walk alone» των φίλων της Σέλτικ που… διέλυσε την Ρείντζερς! (vid)

Μία ολοκληρωτική εμφάνιση από πλευράς Σέλτικ, έλαβε χώρα στο μεγάλο ντέρμπι του σκωτσέζικου πρωταθλήματος απέναντι στην Ρείντζερς, με τους «πράσινους» του Γιώργου Γιακουμάκη να παρασύρονται από την εκπληκτική ατμόσφαιρα, διαλύοντας την αντίπαλό τους με το ευρύ 3-0!



Το «You’ll never walk alone» των φίλων της Σέλτικ που… διέλυσε την Ρείντζερς! (vid)

Ήταν γνωστό και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής στην Scottish Premiership, πως αν η Σέλτικ κατόρθωνε να επικρατήσει απέναντι στην Ρείντζερς θα σκαρφάλωνε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με έναν βαθμό διαφορά, σε ίσο αριθμό παιχνιδιών.

Ο κόσμος της ομάδας κατέκλυσε το Σέλτικ Παρκ, ο Γιώργος Γιακουμάκης ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα και είχε την… τύχη να ακούσει ένα από τα πιο ανατριχιαστικά συνθήματα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, πατώντας το χορτάρι!

Η ατμόσφαιρα ήταν απίθανη, με τα βίντεο που την «φωτογραφίζουν» να είναι κατατοπιστικά και το «You will never walk alone» ήχησε σε ολόκληρη την πόλη!

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα ήταν ψέμα να πει κανείς πως η Ρείντζερς κατέρρευσε σε ένα ημίχρονο.

Το πρώτο 45άλεπτο ολοκληρώθηκε με 3-0 υπέρ της Σέλτικ, ο Έλληνας επιθετικός παρέμεινε «βασικός» μέχρι και το 65ο λεπτό και το σφύριγμα της λήξης βρήκε την «πράσινη» πλευρά της Γλασκώβης να πανηγυρίζει! Η Σέλτικ δεν ήταν μόνη της και ο κόσμος της την επανέφερε σε τροχιά τίτλου.

Δημήτρης Μανάκος