«Πράσινο» το ντέρμπι ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς, με τον Γιακουμάκη βασικό!

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το μεγάλο ντέρμπι στην Σκωτία ανάμεσα στην Σέλτικ και την Ρέιντζερς, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0 και να ανεβαίνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος με έναν βαθμό διαφορά, έχοντας στην σύνθεσή τους τον Γιώργο Γιακουμάκη.



«Πράσινο» το ντέρμπι ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς, με τον Γιακουμάκη βασικό!

Μία εμφάνιση γεμάτη με… στόφα πρωταθλητή πραγματοποίησε η Σέλτικ απέναντι στην Ρείντζερς για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σκωτίας, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0, παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο για 90 λεπτά.

Την ίδια ώρα, μπορεί ο «δικός» μας Γιώργος Γιακουμάκης να μην μπόρεσε να χριστεί σκόρερ απέναντι στην Ρέιντζερς, όμως βρέθηκε στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του για 62 λεπτά και συνέβαλλε τα μέγιστα στην διαμόρφωση του τελικού σκορ.

Το 1-0 επετεύχθη στο 5ο λεπτό από τον μέσο Χατάτε, ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 42’ έκανε το 2-0 με εξαιρετική προσπάθεια ύστερα από ασίστ του Αμπάντα και δύο λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν για το 3-0 της Σέλτικ, την ώρα που η Ρείντζερς έδειχνε να καταρρέει.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος αλλά δεν ήταν εφικτό και το τελικό 3-0 αναδεικνύει την Σέλτικ στην κορυφή του πρωταθλήματος με 57 βαθμούς, με την «μισητή» αντίπαλό της να βρίσκεται στο -1.

Θα επιστρέψει στην κορυφή η Σέλτικ μετά το περσινό, αήττητο πρωτάθλημα της Ρείντζερς ή η επίδραση του… Στίβεν Τζέραρντ εξακολουθεί να υφίσταται ακόμη και μετά την απομάκρυνσή του; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος