Ο Γκρίνγουντ αφέθηκε ελεύθερος και οι συμπαίκτες του τον ακολούθησαν ξανά στο Instagram!

Μετά την αποφυλάκισή του, αρκετοί συμπαίκτες του Μέισον Γκρίνγουντ τον ακολούθησαν και πάλι στα social media, παρά τις βαρύτατες κατηγορίες του 20χρονου επιθετικού.



Ο Γκρίνγουντ αφέθηκε ελεύθερος και οι συμπαίκτες του τον ακολούθησαν ξανά στο Instagram!

Οι αναρτήσεις της Χάριετ Ρόμπσον, σύντροφος του Μέισον Γκρίνγουνρ, που την έδειχναν με αίματα στο πρόσωπο και μώλωπες στο σώμα της, συγκλόνισε άπαντες, με το μοντέλο να κατηγορεί τον 20χρονο επιθετικό για ξυλοδαρμό και βιασμό.

Η Αστυνομία του Μάντσεστερ συνέλαβε τον νεαρό άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μην θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή, διαγράφοντάς τον από παντού και θέτοντας τον εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας.

Μάλιστα, αρκετοί συμπαίκτες του, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο Πολ Πογκμπά και αρκετοί ακόμη, σταμάτησαν να τον ακολουθούν στους λογιαριασμούς του στα social media.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail», στο άκουσμα της αποφυλάκισης του Γκρίνγουντ, μερικοί από τους συμπαίκτες του τον ακολούθησαν και πάλι στο Instagram, παρά τις βαρύτατες κατηγορίες  για βιασμό και απειλές θανάτου.

Συγκεκριμένα, οι Λίντελοφ, Ράσφορντ, Λίνγκαρντ και Φρεντ ακολούθησαν εκ νέου τον νεαρό ποδοσφαιριστή που πλέον είναι ελεύθερος μετά την αποπληρωμή της εγγύησης του.

Στράτος Μαρίνος