Ο Κουτίνιο βρήκε τον παλιό του εαυτό και «πυροβόλησε» από τα 40 μέτρα την Παραγουάη! (vid)

Ο Φελίπε Κουτίνιο ήταν βασικός στην αναμέτρηση της Βραζιλίας κόντρα στην Παραγουάη και μάλιστα, θυμήθηκε τον παλιό του εαυτό, εξαπολύοντας έναν κεραυνό που κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα.



Ο Κουτίνιο βρήκε τον παλιό του εαυτό και «πυροβόλησε» από τα 40 μέτρα την Παραγουάη! (vid)

Μπορεί να μην έχει δείξει ακόμη πολλά πράγματα όμως τα πρώτα σημάδια της επιστροφής του Φελίπε Κουτίνιο είναι ενθαρρυντικά τόσο για τους συμπατριώτες του όσο και για τους φίλους της Άστον Βίλα.

Ο Στίβεν Τζέραρντ μοιάζει να έχει «απελευθερώσει» τον Βραζιλιάνο από τα δεσμά που τον κρατούσαν εγκλωβισμένο στην Μπαρτσελόνα και σιγά σιγά τον βοηθάει να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό. Και αν κρίνει κανείς από το τέρμα που πέτυχε τα ξημερώματα της Τετάρτης απέναντι στην Παραγουάη, τότε θα καταλάβει πως ο «παλιός» Κουτίνιο είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης της Βραζιλίας με την Παραγουάη, ο άσος της Βίλα έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή και δίχως δεύτερη σκέψη εξαπέλυσε μία «ρουκέτα» που κατέληξε στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Μάλιστα, στην ίδια αναμέτρηση, εκπληκτικός ήταν και ο Ραφίνια της Λιντς που σκόραρε ένα πολύ εντυπωσιακό γκολ ενώ αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης, κάνοντας τους μνηστήρες του να τρίβουν τα χέρια τους ενόψει καλοκαιριού.

Απολαύστε τα τέρματα των δύο Βραζιλιάνων:

 

Στράτος Μαρίνος