«Άκυρο» της Λιντς στη Γουέστ Χαμ για Κάλβιν Φίλιπς

Τα «σφυριά» θέλουν να φέρουν τον Κάλβιν Φίλιπς στο Λονδίνο για να αγωνιστεί δίπλα στον συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας, Ντέκλαν Ράις, ωστόσο, η Λιντς φέρεται να έχει απορρίψει την πρόταση του λονδρέζικου συλλόγου.



«Άκυρο» της Λιντς στη Γουέστ Χαμ για Κάλβιν Φίλιπς

Ένα εκπληκτικό δίδυμο στα χαφ φαίνεται πως έχει οραματιστεί ο Ντέβιντ Μόγες στη Γουέστ Χαμ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, τα «σφυριά» κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 50 εκατ. λιρών για να αποκτήσουν τον Κάλβιν Φίλιπς.

Ο «Yorkshire Pirlo» όπως είναι το παρατσούκλι του μέσου της Λιντς, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του  στο Euro 2020 το καοκαίρι και μπήκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων από την Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν.

Τα «παγώνια» θεωρούν πως ο 26χρονος μέσος είναι αναντικατάστατο κομμάτι της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα και δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν στη φετινή σεζόν, ενώ την ίδια ώρα ο παίκτης έχει δεθεί με τον κόσμο της ομάδας και αποτελεί είδωλο για τα μικρότερα παιδιά στο Δυτικό Γιόρκσαϊρ.

Μάλιστα, η Λιντς απάντησε αρνητικά και στην πρόταση των «σφυριών» για την απόκτηση του Ραφίνια, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν θα αποχωρήσει από το σύλλογο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Στράτος Μαρίνος