Στην κούρσα για τον Φαν ντε Μπέεκ και η Έβερτον, που προσπαθεί να τον «κλέψει» από την Πάλας!

Μπορεί η Κρίσταλ Πάλας να μοιάζει το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως πλέον έχει και ανταγωνισμό… Η Έβερτον, που ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον Φρανκ Λάμπαρντ, μπαίνει στο παιχνίδι και τα δεδομένα διαφοροποιούνται!  



Στην κούρσα για τον Φαν ντε Μπέεκ και η Έβερτον, που προσπαθεί να τον «κλέψει» από την Πάλας!

Μέχρι και πριν από μερικές ώρες, η Κρίσταλ Πάλας ήταν δεδομένο πως είτε με τον εύκολο, είτε με τον δύσκολο τρόπο, θα ήταν αυτή που θα κατόρθωνε να αποσπάσει την υπογραφή του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, εντάσσοντάς τον στο ρόστερ της ως δανεικό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πλέον, αν και εξακολουθεί να αποτελεί το φαβορί, δεν «παίζει» μόνη της! Η Έβερτον, που ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον Φρανκ Λάμπαρντ, ενδιαφέρεται επίσης για έναν ενδεχόμενο δανεισμό του Ολλανδού και πλέον όλα είναι «ανοιχτά».

Φημολογείται μάλιστα πως ο Φαν ντε Μπέεκ αποτελεί προσωπική επιλογή του Φρανκ Λάμπαρντ, με αποτέλεσμα ο Μοσίρι να προσπαθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» και να «κλέψει» τον ποδοσφαιριστή από τον Πατρίκ Βιεϊρά.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται ακάθεκτα, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή το μόνο σίγουρο είναι πως δύο ομάδες «παλεύουν» για τον δανεισμό του επιτελικού μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Πάλας να χάνει δειλά-δειλά το πλεονέκτημά της.

Δημήτρης Μανάκος