Ο Πογκμπά θέλει να μείνει, αν συνεχίσει ο Ράνγκνικ στον πάγκο!

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να σκέφτεται διαφορετικά με τον Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τόσο που δεν θα είχε πρόβλημα να υπογράψει τελικά νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο, αν κι εφόσον ο Γερμανός κόουτς παραμείνει στον πάγκο και δεν αλλάξει πόστο το καλοκαίρι! 



Ο Πογκμπά θέλει να μείνει, αν συνεχίσει ο Ράνγκνικ στον πάγκο!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Πογκμπά κρατάει παν ενδεχόμενο ανοιχτό όσον αφορά στο μέλλον του και την ομάδα στην οποία θα βρίσκεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Παρ' όλα αυτά, η Γιουνάιτεντ δεν έχει βγει από το «κάδρο». Δεν είναι ότι ο Πολ Πογκμπά δεν σκέφτεται την ανανέωση συμβολαίου στους «κόκκινους διαβόλους». 

Ίσα - ίσα. Από τη στιγμή που υπάρχουν σενάρια και πιθανότητες να παραμείνει ο Ράνγκνικ στον πάγκο, αφού η διοίκηση φέρεται να έχει βάλει σε παύση την αναζήτηση νέου κόουτς αυτή την εποχή, ο Πογκμπά παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμφωνητικό. 

Ο Γερμανός τεχνικός φέρεται να έχει μιλήσει μαζί του και να του έχει αναφέρει την επιθυμία του να είναι ο Γάλλος βασικός πυλώνας στο χώρο του κέντρου και αυτό έχει γλυκάνει τον Παγκόσμιο Κυπελλούχο του 2018... 

Κώστας Ζάλιαρης