Συμφώνησε σε όλα με τον Τέρνερ η Άρσεναλ, στην «έξοδο» ο Λένο!

Τις τελευταίες του ημέρες στο Βόρειο Λονδίνο φαίνεται πως διανύει ο Μπερντ Λένο, με την Άρσεναλ να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ματ Τέρνερ της New England και τον 27άχρονο γκολκίπερ να ετοιμάζεται να αφήσει για πρώτη φορά την χώρα του.



Συμφώνησε σε όλα με τον Τέρνερ η Άρσεναλ, στην «έξοδο» ο Λένο!
Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία της Άρσεναλ με τον Ματ Τέρνερ, με τον Αμερικανό γκολκίπερ να αποτελεί την βασική επιλογή του Μικέλ Αρτέτα και τον ίδιο να είναι πρόθυμος να αφήσει για πρώτη φορά την χώρα του για να μεταβεί στο Βόρειο Λονδίνο.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, απομένει το διαδικαστικό της υπόθεσης για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, ενώ η New England, στην οποία προς το παρόν ανήκει ο Τέρνερ, θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης, ώστε να βγει «διπλά» κερδισμένα από το… τελειωμένο deal.

Παράλληλα, η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί και το… φινάλε του Μπερντ Λένο με την Άρσεναλ, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, με τον Γερμανό γκολκίπερ να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δίχως να έχει ξεκαθαριστεί αν αυτό θα γίνει με κανονική μεταγραφή ή με δανεισμό.

Δημήτρης Μανάκος