Έβερτον: Μένουν εκτός για ένα μήνα Ντουκουρέ και Ντελφ!

Δεν πηγαίνουν καλά αγωνιστικά τα πράγματα για την Έβερτον και το τελευταίο που θα ήθελε να δει η διοίκηση των «ζαχαρωτών» θα ήταν ποδοσφαιριστές να τραυματίζονται και να απουσιάζουν για μεγάλο διάστημα. Αυτό συνέβη με Ντουκουρέ και Ντελφ, με αμφότερους να χάνουν περίπου ένα μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας τους.  



Έβερτον: Μένουν εκτός για ένα μήνα Ντουκουρέ και Ντελφ!

Το τελευταίο που θα ήθελε να δει αυτή την ώρα η Έβερτον θα ήταν αγωνιστικά προβλήματα που θα προέκυπταν από απουσίες ποδοσφαιριστών, από το… πουθενά.

Επί της ουσίας, αυτό ακριβώς συνέβη με Ντουκουρέ και Ντελφ, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις μετά τα προβλήματα που αποκόμισαν και εντούτοις έγινε γνωστό πως αμφότεροι θα λείψουν για τουλάχιστον ένα μήνα από τις προπονήσεις της ομάδας τους.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως τα «ζαχαρωτά» μένουν με μόλις τρεις διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν την θέση του κέντρου. Τον Αντρέ Γκόμες, τον Άλαν και τον Ντέιβις, με τον Ντουκουρέ σαφώς να αποτελεί και την μεγαλύτερη απώλεια από τις δύο, μιας και έχει αγωνιστεί σε 16 αναμετρήσεις της φετινής Premier League καταγράφοντας δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Δημήτρης Μανάκος