Πετάει στα σκουπίδια… 7 εκατομμύρια η Άρσεναλ, αν μείνει ο Ομπαμεγιάνγκ μέχρι το καλοκαίρι!

Μεγάλη ζημιά αναμένεται να αποδειχθεί για την Άρσεναλ η παραμονή του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στις τάξεις της, με το «βαρύ» του συμβόλαιο να την αναγκάζει να βρει άμεσα μία λύση. Αν δεν αποχωρήσει, οι «κανονιέρηδες» θα πετάξουν στα… σκουπίδια επτά εκατομμύρια για έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζουν!  



Πετάει στα σκουπίδια… 7 εκατομμύρια η Άρσεναλ, αν μείνει ο Ομπαμεγιάνγκ μέχρι το καλοκαίρι!

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Άρσεναλ με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τα σενάρια για την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα να μην έχουν ρεαλιστική υπόσταση και τον ποδοσφαιριστή να εξακολουθεί να μην συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα ενόψει της συνέχειας.

Δεν ταξίδεψε στο Ντουμπάι με την υπόλοιπη ομάδα και άπαντες στις τάξεις της Άρσεναλ θα ήθελαν να δεχθούν μία ικανοποιητική πρόταση για τον Γκαμπονέζο επιθετικό, προκειμένου να αποχωρήσει και με τα χρήματα του συμβολαίου που θα εξοικονομηθούν, να αγοράσουν έναν αντίστοιχης αξίας ποδοσφαιριστή.

Παρά ταύτα, τα εν λόγω σενάρια δεν φαίνονται προς το παρόν υλοποιήσιμα, καθώς καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν διατίθεται να καλύψει ένα τόσο «βαρύ» συμβόλαιο, όπως αυτό του Ομπαμεγιάνγκ, που κοστίζει… 300.000 λίρες την εβδομάδα.

Η Άρσεναλ θέλει να απαλλαγεί από αυτό, αλλά αν αυτό δεν συμβεί, η «ζημιά» είναι… διπλή. Ο παίκτης θα παραμείνει δίχως να προσφέρει και το συμβόλαιό του θα εξακολουθήσει να υφίσταται για το υπόλοιπο της σεζόν, με αποτέλεσμα να μιλάμε για σχεδόν επτά εκατομμύρια λίρες στον… κάλαθο των αχρήστων!

Δημήτρης Μανάκος