Βίτορ Περέιρα: «Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο από οπαδούς, εγώ τους μίλησα και περιμένω...»

Ο Βίτορ Περέιρα έκανε κάτι πρωτόγνωρο, αποφασίζοντας να μιλήσει δημόσια για τις επαφές του με την Έβερτον, όσα είπε στους διοικούντες τον σύλλογο που αναζητούν τον επόμενο κόουτς της ομάδας, ενώ, ο πρώην τενικός της Φενέρμπαχτσε ανέφερε πως πρώτη φορά αντικρίζει αντιδράσεις οπαδών προς το πρόσωπό του! 



Βίτορ Περέιρα: «Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο από οπαδούς, εγώ τους μίλησα και περιμένω...»

Τα «ζαχαρωτά» μετά την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ συνεχίζουν προσωρινά με τον Ντάνκαν Φέργκιουσον και ο Βίτορ Περέιρα φαντάζει το πιο δυνατό χαρτί αυτή τη στιγμή για την επόμενη μέρα στον σύλλογο. 

Ο Πορτογάλος προπονητής βγήκε στον «αέρα» του SkySports και μίλησε για όλα! «Κάναμε κάποιες επαφές, το feedback που πήρα από αυτές τις συνεντεύξεις ήταν θετικό. Του παρουσίασα το πλάνο μου, έμειναν ενθουσιασμένοι και πλέον εγώ θα συνεχίσω τη ζωή μου κι αν με θέλουν θα μου τηλεφωνήσουν. 

Πάντως, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βλέπω κάτι τέτοιο από τους οπαδούς με τέτοιες αντιδράσεις. Το βιογραφικό μου και οι τίτλοι που έχω κατακτήσει σε αρκετές χώρες μιλούν από μόνα τους. Τουλάχιστον ξέρω πως το πάθος των οπαδών για την ομάδα τους είναι μεγάλη δύναμη για τον σύλλογο». 

Κώστας Ζάλιαρης