Κοιτάζει την περίπτωση του Οσιμέν για… αντί – Βλάχοβιτς η Άρσεναλ!

Δεν θέλει να ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δίχως να έχει αποσπάσει την υπογραφή ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού η Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να στρέφουν την προσοχή τους τώρα στην περίπτωση του Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι!  



Κοιτάζει την περίπτωση του Οσιμέν για… αντί – Βλάχοβιτς η Άρσεναλ!

Μπορεί οι διαπραγματεύσεις με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς να μην κύλησαν ιδανικά για την Άρσεναλ, μιας και ουδέποτε υπήρχε συνεννόηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως οι «κανονιέρηδες» δεν φαίνεται να τα παρατούν ως προς την απόκτησή επιθετικού.

Πού στοχεύουν τώρα; Στον Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τους «παρτενοπέι», αποτέλεσε έναν από τους λόγους που το ξεκίνημα της χρονιάς για τους Ιταλούς ήταν εξαιρετικό ενώ προσέλκυσε και αγγλικά βλέμματα μετά το ματς με την Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ» και το τελικό 2-2 που ο ίδιος διαμόρφωσε.

Σε κάθε περίπτωση βεβαίως, δεν μιλάμε για μία απλή υπόθεση. Ο Οσιμέν αποκτήθηκε από τη Νάπολι το 2020, έναντι 70 εκατομμυρίων και αδιαμφισβήτητα έχει ανεβάσεις τις μετοχές του, με άμεση συνέπεια να κοστολογείται από την ομάδα του την δεδομένη χρονική στιγμή με τουλάχιστον 80 εκατομμύρια.

Είναι η Άρσεναλ αυτή την στιγμή σε θέση να κάνει μία τόσο μεγάλη υπέρβαση, φτάνοντας ξανά στο ποσό που θα έδινε για τον Βλάχοβιτς; Η λογική λέει… δύσκολο αλλά ίσως η επιθυμία του Μικέλ Αρτέτα για την απόκτηση «καθαρόαιμου» επιθετικού να παίξει τον ρόλο της.

Δημήτρης Μανάκος