Ο Σαλάχ συνεχίζει το όνειρό του και στέλνει την Αίγυπτο με πέναλτι στους «8» του Κόπα Άφρικα! (vid)

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Μοχάμεντ Σαλάχ δήλωνε πως στόχος του είναι να κατακτήσει κάτι με την Αίγυπτο. Πλέον, όντας ο αρχηγός της την καθοδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην επιτυχία. Σκόραρε το νικητήριο πέναλτι απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού και η χώρα του βρίσκεται στους «8» του Κόπα Άφρικα!



Ο Σαλάχ συνεχίζει το όνειρό του και στέλνει την Αίγυπτο με πέναλτι στους «8» του Κόπα Άφρικα! (vid)

Ένας απίστευτος Μοχάμεντ Σαλάχ κάνει την εμφάνισή του και στο Κόπα Άφρικα, με τον αρχηγό της Αιγύπτου να αντιμετωπίζει κάθε ματς σαν τελικό και να παρουσιάζεται πάντα ακόμη πιο σημαντικός από την προηγούμενη φορά.

Σε αυτή την περίπτωση, το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού οδηγήθηκε στην παράταση, ενώ βρισκόμασταν στην «λευκή» ισοπαλία. Ο Πέπε έκανε το 1-0, ο Μπεϊγί αστόχησε στο επόμενο πέναλτι και φτάσαμε στο πέμπτο και κρισιμότερο με τον «σταρ» της Λίβερπουλ να παίρνει την μπάλα.

Έπρεπε να μείνει ψύχραιμος, αλλά αν δεν ήταν αυτός τόσο… ψύχραιμος, ποιος θα ήταν, με ένα χαμένο πέναλτι τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Premier League με την φανέλα των «κόκκινων»;

Ο Αιγύπτιος σκόραρε, η Αίγυπτος προκρίθηκε στους «8» του θεσμού και ο Σαλάχ συνεχίζει να κυνηγάει το όνειρό του, διεκδικώντας στα τέλη Ιανουαρίου κάθε τρόπαιο διοργάνωσης, στην οποία έχει πάρει μέρος, είτε σε συλλογικό, είτε σε εθνικό επίπεδο.

Κυνηγάει το όνειρό του και αναμένει να συναντήσει το Μαρόκο στα προημιτελικά, με φόντο το 8ο τρόπαιο της Αιγύπτου και το 1ο από το 2010 και έπειτα!

 

Δημήτρης Μανάκος