Συζήτησε με την Έβερτον και… περιμένει ο Βίτορ Περέιρα!

Στην αναμονή φαίνεται πως βρίσκεται από την Έβερτον ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος πέρασε από «συνέντευξη» από την διοίκηση της ομάδας και πλέον αναμένει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να παρθούν αποφάσεις, αναφορικά με τον «εκλεκτό» που θα αντικαταστήσει τον Ράφα Μπενίτεθ.



Συζήτησε με την Έβερτον και… περιμένει ο Βίτορ Περέιρα!

Τίποτα φαίνεται πως δεν μπορεί να θεωρηθεί την δεδομένη χρονική στιγμή σίγουρο για την Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με όσους τα ενδιαφέρουν, αναφορικά με την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας.

Ένας από αυτούς είναι από την πρώτη στιγμή ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος συναντήθηκε με ανθρώπους της ομάδας, συζήτησε μαζί τους και πλέον περιμένει μία εκ νέου ενημέρωση, ώστε να μάθει αν είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ράφα Μπενίτεθ και θα μεταβεί για πρώτη φορά στην Premier League.

Πρώτο φαβορί εξακολουθεί να είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά ουδείς μπορεί να αποκλείσει μία ενδεχόμενη συνεργασία εν τέλει με τον Περέιρα, που θα… ακολουθήσει επί της ουσίας, το παράδειγμα του τέως προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Αναλυτικά, ο Πορτογάλος προπονητής σε δηλώσεις του επισήμανε:

«Η Έβερτον μιλάει και με άλλους υποψηφίους, είναι η ώρα για αποφάσεις. Αυτό καταλαβαίνω. Μου είπαν να περιμένω την απόφαση και να είμαι ήρεμος. Κάναμε μία συνέντευξη και προς το παρόν, αυτό είναι όλο»!

 

Δημήτρης Μανάκος