Με κανονική μεταγραφή στην Γουλβς ο Χουάνγκ Χι-τσαν για τέσσερα χρόνια! (vid)

Συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών υπέγραψε με την Γουλβς ο Χουάνγκ Χι-τσαν, με τον 26άχρονο Κορεάτη να πείθει τον Μπρούνο Λάζε και να αποκτάται από τους «λύκους» με κανονική μεταγραφή από την Λειψία έναντι 16 εκατομμυρίων!



Με κανονική μεταγραφή στην Γουλβς ο Χουάνγκ Χι-τσαν για τέσσερα χρόνια! (vid)

Στο «Μολινό» και την Γουλβς θα εξακολουθήσει να βρίσκεται και τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Χουάνγκ Χι-τσαν, ο οποίος ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους «λύκους» και τον Μπρούνο Λάζε και πλέον παύει να θεωρείται δανεικός από την Λειψία, με το τυπικό της υπόθεσης να λέει… 1η Ιουλίου του 2022 έναντι 16 εκατομμυρίων!

Ο 26άχρονος Κορεάτης έπεισε για την αξία του τους ιθύνοντες της ομάδες, το συμβόλαιο που του προτάθηκε τον ικανοποίησε και πλέον με 15 συμμετοχές και 4 γκολ, ο Χουάνγκ Χι-τσαν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League, θέτοντας ως στόχο να καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι «λύκοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή με ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο και ο ίδιος ψάχνει πλέον την γρήγορη επιστροφή του στα γήπεδα και το πρώτο του γκολ απέναντι σε ομάδα του Big 6!

Δημήτρης Μανάκος