«Στενό μαρκάρισμα» της Μπέρνλι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Μίσλαβ Όρσιτς

Έτοιμη να προσφέρει 7 εκατομμύρια λίρες η Μπέρνλι προκειμένου να αποκτήσει τον Μίσλαβ Όρσιτς από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τον Κροάτη μέσο να έχει «πληγώσει» στο πρόσφατο παρελθόν δύο συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας “Telegraph” η συμφωνία είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίησή της.  



«Στενό μαρκάρισμα» της Μπέρνλι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Μίσλαβ Όρσιτς

Η Μπέρνλι «φωνάζει» εδώ και καιρό ότι χρειάζεται ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή, ιδιαίτερα μετά την προ ημερών πώληση του Κρις Γουντ στη Νιούκαστλ και την απουσία του Μαξουέλ Κορνέ λόγω συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Βέβαια χάρη στην πώληση του πρώτου, οι «κλάρετς» έβαλαν στο ταμείο σχεδόν 25 εκατομμύρια λίρες, συνεπώς υπάρχουν οι πόροι για να ενισχυθεί το ρόστερ του Σον Ντάις.

Μέρος αυτών των χρημάτων (7 εκατομμύρια λίρες) πιθανότατα θα καταλήξει στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τη Μπέρνλι να φέρνει στο «Turf Moor» έναν γνώριμο ποδοσφαιριστή στα αγγλικά γήπεδα, καθώς ο Μίσλαβ Όρσιτς περί ου ο λόγος, είχε στείλει εκτός Γιουρόπα Λιγκ (2020/21) την Τότεναμ σκοράροντας τρις στον επαναληπτικό των «16», ενώ φέτος σκόραρε στην ίδια διοργάνωση, στη φάση των ομίλων, το μοναδικό γκολ του αγώνα απέναντι στη Γουέστ Χαμ, μέσα στο Λονδίνο.

Τα περιθώρια ωστόσο στενεύουν για το σύλλογο του Λάνκασαϊρ όσο οδεύουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, καθώς ακόμα κι αν ο 29χρονος winger πει το «ναι» , τα κενά στη μεσαία αλλά και την επιθετική γραμμή θα παραμένουν.

Διονύσης Γαλιατσάτος