Ο τερματοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήρι μαζί με τον Μανέ στο νοσοκομείο (pic)

Οι Σαντιό Μανέ και Βοζίνια έπρεπε να διακομιστούν στο νοσοκομείο μετά την σύγκρουση που είχαν στο ματς της Σενεγάλης με το Πράσινο Ακρωτήρι, με τους δυο τους να ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι μετά το περιστατικό που τους οδήγησε σε εξετάσεις.  Ο τερματοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήρι μαζί με τον Μανέ στο νοσοκομείο (pic)

Ο διεθνής επιθετικός της Λίβερπουλ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο πορτιέρε το βράδυ της Τρίτης στο παιχνίδι των «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο τερματοφύλακας αποβλήθηκε και οδηγήθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και αμέσως στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα στο κεφάλι, ενώ, ο Μανέ για κάποιον αδιανόητο λόγο συνέχισε στο ματς, σκόραρε και λίγο αργότερα από την έντονη ζαλάδα αντικαταστάθηκε.

Φυσικά τίθεται και ζήτημα Πρωτοκόλλου στη διοργάνωση, αφού δεν γίνεται ποδοσφαιριστής με ζαλάδα μετά από χτύπημα στο κεφάλι να του επιτρέπεται να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Οι δύο πρωταγωνιστές, πάντως, είναι μια χαρά στην υγεία τους και στο νοσοκομείο πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί...

Κώστας Ζάλιαρης