Ενδιαφέρον εντός κι εκτός συνόρων για Φαν ντε Μπέεκ!

Όπως «μαρτυρά» η περιορισμένη παρουσία του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ στους αγωνιστικούς χώρους, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χώρος για τον Ολλανδό μέσο στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για το δανεισμό του παίκτη έως το τέλος της σεζόν με τις Κρίσταλ Πάλας και Βαλένθια να έχουν τον πρώτο λόγο.



Ενδιαφέρον εντός κι εκτός συνόρων για Φαν ντε Μπέεκ!

Σύμφωνα με τον έγκριτο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ενδιαφέρον για το δανεισμό του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ δείχνουν οι Κρίσταλ Πάλας και Βαλένθια. Αναμφίβολα ο 24χρονος διεθνής δεν διάγει τις καλύτερες μέρες στο «Ολντ Τράφορντ», όπως άλλωστε δείχνουν οι αριθμοί, με μόλις 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και το απογοητευτικό νούμερο των 68 λεπτών στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Συνεπώς, αυτή τη στιγμή φαντάζει ιδανικό σενάριο η αλλαγή περιβάλλοντος για τον Ολλανδό, του οποίου επιθυμία είναι να παίξει.

Παρά τις συνθήκες αυτές, ο Ραλφ Ράνγκνιγκ εμφανίζεται διστακτικός στο να αφήσει τον ποδοσφαιριστή και το κυριότερο είναι πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει παρατήσει το «project Φαν ντε Μπέεκ», υπολογίζοντάς τον για την επόμενη σεζόν. Απόδειξη αυτού το γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» ναι μεν εξετάζουν να τον παραχωρήσουν ως δανεικό, δίνοντάς του την ευκαιρία να βρει ξανά τον καλό του εαυτό, ωστόσο η περίπτωση αγοράς του Ολλανδού παραμένει εκτός από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Διονύσης Γαλιατσάτος