Έσωσε και δεύτερο άνδρα στην εξέδρα ο γιατρός - οπαδός της Νιούκαστλ! (pics & vid)

Ο Δρ. Πρίτσαρντ που βρίσκεται στο ιατρικό επιτελείο της Μίντλεσμπρο έδρασε ξανά άμεσα και αποτελεσματικά για να σώσει οπαδό που κατέρρευσε στο ματς με την Μπλάκμπερν στο Ίγουντ Παρκ! Είναι ο ίδιος που ενώ βρισκόταν στην εξέδρα ως οπαδός της Νιούκαστλ είχε σπεύσει να βοηθήσει κι έναν άνδρα στο ματς με την Τότεναμ τον περασμένο Οκτώβρη!  



Έσωσε και δεύτερο άνδρα στην εξέδρα ο γιατρός - οπαδός της Νιούκαστλ! (pics & vid)

Ήρωας αποδεικνύεται ο γιατρός της Μίντλεσμπρο, Δρ. Τομ Πρίτσαρντ, καθώς με δικές του άμεσες ενέργειες, δυο οπαδοί έχουν καταφέρει ν' αποφύγουν τον κίνδυνο όταν η καρδιά τους άρχισε να τους δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και βρίσκονταν στο γήπεδο.

Στο Ίγουντ Παρκ το βράδυ της Δευτέρας, ο Πρίτσαρντ και οι συνεργάτες του από τον πάγκο της Μίντλεσμπρο έσπευσαν στο σημείο όπου ένας οπαδός της Μπλάκμπερν χρειαζόταν βοήθεια.

Όλα πήγαν καλά για τον άτυχο άνδρα, με τον Δόκτωρα που είναι και οπαδός της Νιούκαστλ, να λαμβάνει ακόμα μια φορά τον σεβασμό και τον θαυμασμό για την παρέμβασή του, όπως είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβρη στο St. James' Park.

Τότε, ένας φίλος της νυν ομάδας του Έντι Χάου κατέρρευσε, ο Ρεγκιλόν το αντιλήφθηκε για το πει στον διαιτητή, ο Ντάιερ έτρεξε στον πάγκο για να ενημερώσει τους γιατρούς να τρέξουν και να πάρουν μαζί απινιδωτή, με τον Πρίτσαρντ από την εξέδρα να σπεύδει για βοήθεια και να γνωρίζει την αποθέωση όταν πλέον επέστρεψε στη θέση του.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης