Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Γουότφορντ ο Ρόι Χόντγκσον!

Την διαδοχή του Κλαούντιο Ρανιέρι προσπαθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα να διασφαλίσουν οι ιθύνοντες της Γουότφορντ, με τον Ρόι Χόντγκσον να μοιάζει την δεδομένη χρονική στιγμή το πρώτο όνομα για να αναλάβει το έργο της διατήρησής της στην κατηγορία.



Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Γουότφορντ ο Ρόι Χόντγκσον!

Πολλά είναι τα ονόματα που θα κάνουν την εμφάνισή τους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γουότφορντ, με τον Ρόι Χόντγκσον να μοιάζει την δεδομένη χρονική στιγμή το πρώτο φαβορί για να την καθοδηγήσει στην προσπάθεια παραμονής της στην Premier League.

Ο 74άχρονος προπονητής, ο οποίος έχει περάσει από 16 διαφορετικές ομάδες σε συλλογικό επίπεδο είναι ελεύθερος από της 30 Ιουνίου του 2021, όταν και αποχώρησε από την Κρίσταλ Πάλας, η διοίκηση των «hornets» ήρθε σε επαφή μαζί του και το βασικό πλεονέκτημά του είναι πως διαθέτει το know how για να την βοηθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μένει να δούμε αν όντως αυτός θα είναι ο 3ος προπονητής που θα αναλάβει την Γουότφορντ στην επιστροφή της στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τον αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι να ευελπιστούν πως θα βρεθεί πριν από την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και το ντέρμπι παραμονής απέναντι στην Μπέρνλι.

Δημήτρης Μανάκος