Δεν πάει Σαουδική Αραβία ο Ομπαμεγιάνγκ, «χλωμό» να υπογράψει ο Γουίλσιρ

Ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αν και έχει δεχθεί επίσημη κρούση από την Σαουδική Αραβία, δεν φαίνεται ν' ασχολείται με το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή προς την Μέση Ανατολή. Με την υπόλοιπη αποστολή της Άρσεναλ θα βρεθεί στο Ντουμπάι ο Γουίλσιρ, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει το μεγάλο come-back με συμβόλαιο...  



Δεν πάει Σαουδική Αραβία ο Ομπαμεγιάνγκ, «χλωμό» να υπογράψει ο Γουίλσιρ

Ο «Όμπα» που ευτυχώς είναι μια χαρά μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την καρδιά του όσο βρισκόταν με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, κατά πάσα πιθανότητα παραμένει στους «κανονιέρηδες» τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το «Athletic», η πρόταση που δέχθηκε από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν τον ικανοποιεί και δεν σκέφτεται καν να μετακινηθεί στην Μέση Ανατολή για να συνεχίσει την καριέρα του.

Παράλληλα, η ομάδα του Αρτέτα ετοιμάζεται για ταξίδι στο Ντουμπάι προκειμένου για λίγες μέρες να προπονηθεί σε πιο θερμό κλίμα. Εκεί θα βρεθεί κανονικά και ο Τζακ Γουίλσιρ ώστε να συνεχίσει να διατηρείται σε καλό επίπεδο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει το μεγάλο «μπαμ» με την επαναφορά του στην ομάδα με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Κώστας Ζάλιαρης