Η Λέστερ «υπέκυψε» στην αγαπημένη ισοπαλία της Μπράιτον

Για ακόμη ένα παιχνίδι, η Λέστερ προηγήθηκε στο Κινγκ Πάουερ όμως δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Μπράιτον καθώς ο Ντάνι Γουέλμπεκ ισοφάρισε στο 83ο λεπτό σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν στον πάγκο τους τον Γκρέιαμ Πότερ αφού βρέθηκε θετικός στον Covid, όμως κατάφεραν να «φέρουν» για 3ο συνεχόμενο αγώνα το αγαπημένο τους αμφίσκορο (1-1).



Η Λέστερ «υπέκυψε» στην αγαπημένη ισοπαλία της Μπράιτον

Οι δύο αντίπαλοι εμφανίστηκαν προσεκτικοί, δεν ρίσκαραν και κράτησαν τις θέσεις τους στο γήπεδο, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να μην έχει κάποια κλασσική ευκαιρία για γκολ. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου σαρανταπενταλέπτου ήταν για τις «αλεπούδες» στο 35ο λεπτό, με τον Αντεμόλα Λούκμαν να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Σάντσες, όμως το τελείωμα του ¶γγλου επιθετικού ήταν απογοητευτικό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με υποσχέσεις. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στα πρώτα 26 δευτερόλεπτα, με τον Πάτσον Ντάκα να εκμεταλλεύεται την ανισορροπία στην άμυνα των «γλάρων», σημειώνοντας το 3ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Λέστερ συνέχισε να πιέζει ψηλά την Μπράιτον και να είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» μία πολύ σημαντική νίκη. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος των Λάμπτεϊ και Γουέλμπεκ στον αγωνιστικό χώρο για τους φιλοξενούμενους ανέβασε την απόδοσή τους, χωρίς ωστόσο να μπορούν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Σμάιχελ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τη Μπράιτον ήρθε στο 73ο λεπτό, όμως η καρφωτή κεφαλιά του Γουέλμπεκ είχε απάντηση από τον Δανό τερματοφύλακα των «αλεπούδων». Όμως ο ¶γγλος επιθετικός δεν «χαρίστηκε» στο 82Ά. Ο Μοπέ σέντραρε από τα δεξιά, ο Γουέλμπεκ πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «γλάροι» είχαν ευκαιρίες για να βρουν και δεύτερο γκολ, ωστόσο, ο Σμάιχελ ήταν σε ετοιμότητα, με το 1-1 να παραμένει και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Στράτος Μαρίνος