Ο Κλοπ επιβραβεύει τον Κέλεχερ και τον βάζει στον τελικό του Λιγκ Καπ!

Ο Κουίβιν Κέλεχερ απέχει έναν μήνα και κάτι μέρες από τη σημαντικότερη, μέχρι την επόμενη, στιγμή της καριέρας του, αφού είναι αρκετά πιθανό να είναι εκείνος που θα υπερασπιστεί την εστία της Λίβερπουλ στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ στις 27 του Φλεβάρη στο «Γουέμπλεϊ»!  



Ο Κλοπ επιβραβεύει τον Κέλεχερ και τον βάζει στον τελικό του Λιγκ Καπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να δείξει στον νεαρό τερματοφύλακα πως οι εμφανίσεις του και η δουλειά του μπορούν να του αποφέρουν καρπούς έπειτα και από την πρόκριση των «κόκκινων» στον μεγάλο τελικό του φετινού Carabao Cup.

Ο Κέλεχερ έκανε σπουδαία επέμβαση και σε εκτέλεση φάουλ του Λακαζέτ στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» όταν ακόμα το σκορ ήταν στο 0-0, με τον Ζότα να το παίρνει στη συνέχεια πάνω του και να διαμορφώνει το 2-0 στέλνοντας το κλαμπ του λιμανιού απέναντι στην Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ».

Στο «στολίδι» του Λονδίνου στις 27/2, ο Κέλεχερ είναι πολύ πιθανό να πάρει τη φανέλα του βασικού πορτιέρε ως επιβράβευση από τον προπονητή του και να ζήσει τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του μέχρι και αυτό το σημείο στο οποίο έχει φτάσει...

«Αν είναι υγιής θα είναι εκείνος που θα παίξει» επιβεβαίωσε ο Kloppo!

Κώστας Ζάλιαρης