Ο Ράμσντεϊλ έριξε «άκυρο» σε οπαδό που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο! (pic)

Ο τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων» δεν πήρε καθόλου καλά την εισβολή ενός οπαδού στον αγωνιστικό χώρο του «Έμιρεϊτς» και αρνήθηκε να κάνει χειραψία μαζί του, την ώρα που η ¶ρσεναλ βρισκόταν πίσω στο σκορ.Ο Ράμσντεϊλ έριξε «άκυρο» σε οπαδό που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο! (pic)

Η ¶ρσεναλ δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (2-0) από την Λίβερπουλ στο Έμιρεϊτς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Carabao Cup, σε αντίθεση με τους «ρεντς» που επιστρέφουν στον τελικό της διοργάνωσης έπειτα από 6 χρόνια.

Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ευτράπελα από μία τέτοια αναμέτρηση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να τρέχει, χωρίς να τον κυνηγάει κανένας σεκιούριτι. Ο νεαρός εισβολέας προσπάθησε να φτάσει στη μπάλα, ωστόσο ο Ράμσντεϊλ δεν είχε όρεξη για αστειάκια. Μάζεψε αμέσως τη μπάλα και αρνήθηκε στη συνέχεια να του σφίξει το χέρι, «σνομπάροντάς» τον.

Τελικά, οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου τον έριξαν στο έδαφος και τον έβγαλαν από τον αγωνιστικό χώρο, εν μέσω χειροκροτημάτων από τις εξέδρες του Έμιρεϊτς.

 

Στράτος Μαρίνος