Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώτη ομάδα με 300 εκτός έδρας νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη νίκη της απέναντι στη Μπρέντφορντ στο Κομιούνιτι έγινε μόλις η πρώτη ομάδα που έφτασε τις 300 εκτός έδρας νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας αφήσει αρκετά μακριά τις υπόλοιπες.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώτη ομάδα με 300 εκτός έδρας νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ!

Με τον Ελάνγκα να μοιράζει υποσχέσεις, τον Ράσφορντ να «διώχνει» την κατάρα από πάνω του και τον Γκρίνγουντ να συνεχίζει να σκοράρει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Μπρέντφορντ με 3-1, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» για το πρωτάθλημα μέσα στο 2022 και παράλληλα συνδιάστηκε με ένα μεγάλο κατόρθωμα. Το «διπλό» της ομάδας του Μάντσεστερ ήταν το νούμερο «300» στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γιουνάιτεντ να γίνεται η πρώτη ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο, έχοντας αφήσει αρκετά πίσω τους υπόλοιπους συλλόγους.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται η Τσέλσι (259), στην τρίτη η Άρσεναλ (246), μία θέση πιο κάτω η Λίβερπουλ (239) ενώ την πεντάδα ολοκληρώνει η Μάντσεστερ Σίτι (188).

 

 


Στράτος Μαρίνος