Αινιγματική ανάρτηση από τον Γουίλσιρ με… κλεψύδρες να μετρούν αντίστροφα! (pic)

Σε μία αινιγματική ανάρτηση που δεδομένα συνδέεται με την πιθανότητα επιστροφής του στα γήπεδα προέβη ο Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες από την προπόνηση της Άρσεναλ, τοποθετώντας από κάτω δύο κλεψύδρες που αδειάζουν…



Αινιγματική ανάρτηση από τον Γουίλσιρ με… κλεψύδρες να μετρούν αντίστροφα! (pic)

Δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει κανονικά στους αγωνιστικούς χώρους ο Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την Άρσεναλ και πιθανώς αναμένει την ευκαιρία του από τον Μικέλ Αρτέτα, που προσφάτως είχε αρνηθεί το σενάριο επιστροφής του Άγγλου στο ρόστερ της Άρσεναλ.

Ωστόσο, το μυαλό όλων δικαιολογημένα επιστρέφει σε αυτό το ενδεχόμενο, μετά και την ανάρτηση του πρώην ποδοσφαιριστή των «κανονιέρηδων». Ο Άγγλος ανέβασε μία δική του φωτογραφία με δύο κλεψύδρες να το συνοδεύουν και το μυαλό όλων γυρνά σε μία… επιστροφή του στο Έμιρεϊτς.

Αν μάλιστα, η ανάρτηση αυτή συνδεθεί και με το γεγονός πως οι αμυντικοί μέσοι της Άρσεναλ αυτή την στιγμή είναι αριθμητικά λίγοι, τότε δεν πρέπει να μας προξενεί εντύπωση αν η ανάρτηση του Γουίλσιρ αποτελεί… προοικονομία!

Δημήτρης Μανάκος