Συμφώνησε με την Μπορντό για τον Καλού η Γουότφορντ!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επισημοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στην Γουότφορντ και την Μπορντό για τον Σάμουελ Καλού, με τις δύο πλευρές να τα «έχουν βρει» και τον Κλαούντιο Ρανιέρι να βλέπει ακόμη έναν παίκτη να καταφθάνει στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ».



Συμφώνησε με την Μπορντό για τον Καλού η Γουότφορντ!

Τα «ρέστα» της στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φαίνεται πως «παίζει» η Γουότφορντ του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία εξακολουθεί να κυνηγάει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που της «κάνουν», προκειμένου να κατορθώσει να παραμείνει στην Premier League, μετά τον προβιβασμό της από την Championship.

Το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα, αναμένεται να είναι ο Σάμουελ Καλού, ο οποίος ανήκει στην Μπορντό, είχε αποκτηθεί έναντι 5 εκατομμυρίων από την Γκενκ, αλλά πλέον η χρηματιστηριακή του αξία είναι σαφώς χαμηλότερη, μιας και την τελευταία τριετία, δεν εξελίχθηκε όπως πολλοί θα περίμεναν.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία έναντι 500.000 χιλιάδων, δίχως να συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους και πλέον αυτό που απομένει είναι η επισημοποίηση της υπόθεσης, η οποία δεν θα καθυστερήσει…

Δημήτρης Μανάκος