Πρόταση δανεισμού για τον Ομπαμεγιάνγκ από την Αλ Νασρ!

Την απόκτηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη μορφή δανεισμού επιθυμεί η Αλ Νασρ, με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία να έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους «κανονιέρηδες», για την απόκτησή του!



Πρόταση δανεισμού για τον Ομπαμεγιάνγκ από την Αλ Νασρ!

Την ώρα που ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επέστρεψε στο Βόρειο Λονδίνο από την Γκαμπόν για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για την καρδιά του, οι μεταγραφικές εξελίξεις γύρω από το όνομά του φαίνεται πως «τρέχουν».

Η σοβαρότερη εξ’ αυτών φαίνεται πως προέρχεται από Σαουδική Αραβία… μεριά, με την Αλ Νασρ να επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ της με την μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, ο οποίος θα έχει διάρκεια έξι μηνών.

Πλέον το ζήτημα έγκειται στην κρίση της διοίκησης και του Μικέλ Αρτέτα, με τους «κανονιέρηδες» να καλούνται να αποφασίσουν είτε αν θα επαναχρησιμοποιήσουν τον Γκαμπονέζο, αν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέπει, είτε αν θα τον παραχωρήσουν, κερδίζοντας χρόνο ως προς την τελική επιλογή.

Ωστόσο, αν ο Ομπαμεγιάνγκ αποχωρήσει, η Άρσεναλ θα μοιάζει υποχρεωμένη για να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, καθώς θα μείνει μόνο με τους Λακαζέτ και Ενκέτια ως καθαρόαιμους φορ. Συμφέρει λοιπόν αυτό τους Λονδρέζους ή η πρόταση της Αλ Νασρ θα λειτουργήσει ως μηχανισμός «πίεσης» ώστε να επανέλθει ο Ομπαμεγιάνγκ στις προπονήσεις; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος