Ύποπτος στοιχηματισμός σε κίτρινη κάρτα συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ στην Premier League!

Η FA εξετάζει μία… ύποπτη κίτρινη κάρτα της Άρσεναλ καθώς πολλά ήταν τα χρήματα που διατέθηκαν στην συγκεκριμένη επιλογή, σε ένα ματς των «κανονιέρηδων» στην Premier League, με το παιχνίδι ή τον ποδοσφαιριστή να μην έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.



Ύποπτος στοιχηματισμός σε κίτρινη κάρτα συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ στην Premier League!

Έρευνα διεξάγεται τις τελευταίες ώρες από την FA, σχετικά με έναν ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ που δέχθηκε κίτρινη κάρτα σε παιχνίδι της ομάδας του στην Premier League, με την εν λόγω επιλογή του να έχει λάβει μάλιστα και μεγάλο στοιχηματισμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «στοιχηματιστές» ενημέρωσαν την FA για το περιστατικό μετά από ένα ασυνήθιστο χρηματικό ποσό που αποδόθηκε σε παίκτη των Λονδρέζων, με το όνομά του ωστόσο να μην έχει γίνει ακόμη γνωστό, όπως και το παιχνίδι που χαρακτηρίζει ύποπτο.

Το στοίχημα σε πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο, όπως η απονομή κίτρινων καρτών, είναι γνωστό ως «spot betting» και έχει προκαλέσει ανησυχία στα διοικητικά όργανα.

Αυτό οφείλεται στο ότι μεμονωμένοι παίκτες μπορούν να επηρεάσουν αυτές τις αγορές, όπως το να παραχωρήσουν ένα κόρνερ ή να λάβουν κίτρινη κάρτα σε μια δεδομένη χρονική περίοδο.

Κάπως έτσι, η έρευνα της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεχίζεται ανεπίσημα και μένει να δούμε τα αποτελέσματα αυτής και τις ποινές, αν υπάρξουν, που θα επιβληθούν στον εν λόγω ποδοσφαιριστή! H Άρσεναλ έχει ενημερωθεί ήδη για το περιστατικό αλλά η έρευνα επίσημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη!

Δημήτρης Μανάκος