Χαλ: Επίσημη η αγορά της από τον «Mr Survivor», Ατζούν Ιλιτζαλί, και εορταστικό κλίμα στο ματς με την Μπλάκμπερν!

Επίσημη είναι η αγορά της Χαλ από τον Mr Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος αποτελεί τον πρόεδρο της ομάδας έναντι 20 εκατομμυρίων λιρών και σε λίγες ώρες αναμένεται να παρακολουθήσει και το πρώτο ματς της… νέας εποχής, με αντίπαλο την Μπλάκμπερν!Χαλ: Επίσημη η αγορά της από τον «Mr Survivor», Ατζούν Ιλιτζαλί, και εορταστικό κλίμα στο ματς με την Μπλάκμπερν!

Μεγάλος είναι ο ενθουσιασμός, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς της Χαλ από τον Mr Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την διοίκηση και απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της ομάδας, έναντι 20 εκατομμυρίων λιρών!

Μετά από αρκετό καιρό διαπραγματεύσεων, η EFL ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών από τους Ασέμπ και Εχάμπ Σαλάμ στον νέο ιδιοκτήτη και έτσι η Χαλ περνάει και με τη... βούλα στα χέρια του Τούρκου επιχειρηματία και παραγωγού.

Η νέα εποχή λοιπόν είναι γεγονός και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό, πράγμα που άπαντες ελπίζουν να μετατραπεί σε κίνητρο, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης απέναντι στην Μπλάκμπερν στο «σπίτι» της.

Το κλίμα άλλωστε στις εξέδρες θα είναι… εορταστικό και ο κόσμος της Χαλ θα θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες, για πρώτη φορά μετά τις 27 Νοεμβρίου, ούσα άλλωστε μόνο τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού!

 

Δημήτρης Μανάκος