Άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ο Αρτέτα για την επιστροφή του Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ!

Στο Βόρειο Λονδίνο και το Κόλνεϊ βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον Μικέλ Αρτέτα να δηλώνει πως προτεραιότητα όλων αποτελεί η υγεία του ποδοσφαιριστή, δίχως να διευκρινίζει την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την επάνοδό του στην Άρσεναλ ή την… αποχώρησή του!



 Άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ο Αρτέτα για την επιστροφή του Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ!

Και το σίριαλ της Άρσεναλ με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ… καλά κρατεί, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Γκαμπονέζος έχει να παίξει ποδόσφαιρο από το ματς των «κανονιέρηδων» απέναντι στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και την ήττα με 2-1.

Έκτοτε, τέθηκε εκτός ομάδας, έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δεν υπολογίζεται από τον Μικέλ Αρτέτα, ταξίδεψε για το Κόπα Άφρικα και διαγνώστηκε με κορονοϊό και εν συνεχεία με… προβλήματα στην καρδιά.

Σαφώς και η Γκαμπόν δεν ρίσκαρε την συμμετοχή του, με άμεση συνέπεια ο Ομπαμεγιάνγκ να επιστρέψει στο Βόρειο Λονδίνο για να εκτιμηθεί λεπτομερώς η κατάστασή του.

Ωστόσο, η συνέντευξη Τύπου του Μικέλ Αρτέτα για τον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Λίβερπουλ, δεν γινόταν να μην περιλαμβάνει κάτι από τον στράικερ της Άρσεναλ. Ο Ισπανός προπονητής ρωτήθηκε και απάντησε διπλωματικά, δίχως να ξεκαθαρίζει τι αναμένεται να συμβεί με τον Ομπαμεγιάνγκ και την Άρσεναλ.

Θα παίξει ή θα αποχωρήσει; Προς το παρόν, άπαντες στέκονται στην εκτίμηση της υγείας του και… βλέπουμε.

Αναλυτικά η δήλωση του Μικέλ Αρτέτα:

«Είναι στο Λονδίνο, πέρασε κορονοϊό και επέστρεψε. Πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, ώστε να είναι καλά και μετά θα δούμε τι θα γίνει!»

Δημήτρης Μανάκος