Μόνο η Μπράιτον έχει καταφέρει να νικήσει την Τσέλσι στον «αέρα»! (vid)

Η Τσέλσι διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, όσον αναφορά τις μονομαχίες στον αέρα όμως υπάρχει μία ομάδα που έχει σκοράρει απέναντί της με το «κεφάλι» και αυτή είναι η Μπράιτον.



Μόνο η Μπράιτον έχει καταφέρει να νικήσει την Τσέλσι στον «αέρα»! (vid)

Ρούντιγκερ, Τιάγκο Σίλβα, Λουκάκου και Τσαλόμπα είναι μερικά από τα πανύψηλα κορμιά της Τσέλσι που μπορούν να καθαρίσουν τον κίνδυνο όταν αυτός έρχεται από αέρος. Πριν από ένα μήνα, η Τσέλσι δεν είχε δεχθεί κανένα γκολ από κεφαλιά σε ολόκληρη τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, αποδεικνύοντας πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο ψηλό παιχνίδι.

Ωστόσο, μία ομάδα κατάφερε να «σπάσει» αυτό το εντυπωσιακό ρεκόρ, σκοράροντας απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Μάλιστα, το κατάφεραν δύο φορές στα παιχνίδια που τους αντιμετώπισαν, παίρνοντας και το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο λόγος για τη Μπράιτον που χθες το βράδυ απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Τσέλσι με τον Άνταμ Γουέμπστερ να εκμεταλλεύεται την ωραία εκτέλεση κόρνερ του ΜακΆλιστερ και ανενόχλητος να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατή καρφωτή κεφαλιά.

Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και πριν από περίπου 3 εβδομάδες ο Ντάνι Γουέλμπεκ που με δυνατή κεφαλιά στο 90+1’ ισοφάρισε τους «μπλε» στο Στάμφορντ Μπριτζ, σκοράροντας το πρώτο γκολ στην ιστορία των «γλάρων» στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο Γκρέιαμ Πότερ έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας απέναντι στον Τόμας Τούχελ και όπως έγινε αντιληπτό έρχεται από «αέρος».

 
 

 


Στράτος Μαρίνος